Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de azúcar
- 8 - 9 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 160 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 500 g de harina de fuerza
- 1 huevo
- 80 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y un poco más para el molde)
- 70 g de crema de whisky
- 1 pellizco de sal
- 50 g de pepitas de chocolate negro
- 20 g de zumo de limón
- 250 g de agua
- leche
- 1 - 2 cucharaditas de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 12 raciones
- Kalorie
- 14468.3 kJ / 3458 kcal
- Protein
- 82 g
- Sacharidy
- 509 g
- Tuk
- 110 g
- Nasycený tuk
- 62 g
- Vláknina
- 24 g
- Sodík
- 326 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3u. 40min
Costrada de Aoiz (Navarra)
2h
Povitica
3u. 30min
Rosquillas glaseadas con caramelo
5h
Estrella brioche nevada
3h 10min
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3 Std.
Minirroscón de Reyes
3 Std.
Brioche con crumble (Challahs)
1h 30min
Brazo gitano de café
1h 30min
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50 min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2h
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1h 10 min