Zařízení & příslušenství
腊味蒸饭便当
Příprava 10min.
Celkový 35min.
1 完整食谱
Suroviny
-
水 蒸煮用900 克
-
米 洗净沥干150 克
-
芋头 选荔浦芋头,去皮切1×1厘米小块50 克
-
广式香肠 (9分瘦),约70克,切片2 根
-
腊肉 切片50 克
-
广东菜心 洗净,一切二80 克
-
蒸鱼豉油 依个人口味调整1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食谱
Sodík
2038.7 mg
Protein
36.3 g
Kalorie
4640 kJ /
1110 kcal
Tuk
43.4 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
5.4 g
Sacharidy
144.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
轻食便当
10 recepty/-ů
Čína
Čína