山药炒木耳

山药炒木耳

4.7 40 rating
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 人份

Suroviny

  • 15 克
  • 切末
    2 支
  • 山药 去皮切片(见要诀)
    200 克
  • 青椒 去蒂去籽,切块
    100 克
  • 黑木耳,干的 水发后沥干,约100克
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 生抽
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 1.7 g
Kalorie 446 kJ / 106 kcal
Tuk 3.9 g
Vláknina 3.4 g
Sacharidy 16.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...