Zařízení & příslušenství
山药炒木耳
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
油15 克
-
葱 切末2 支
-
山药 去皮切片(见要诀)200 克
-
青椒 去蒂去籽,切块100 克
-
黑木耳,干的 水发后沥干,约100克10 克
-
盐½ 茶匙
-
生抽1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
1.7 g
Kalorie
446 kJ /
106 kcal
Tuk
3.9 g
Vláknina
3.4 g
Sacharidy
16.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
北食荟萃
63 recepty/-ů
Čína
Čína