Zařízení & příslušenství
酸菜排骨汤
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
8 人份
Suroviny
-
油20 克
-
姜3 片
-
蒜头 切片4 瓣
-
京葱 切段20 克
-
泡椒 切段50 克
-
四川酸菜 切段150 克
-
猪肋排 切块,提前汆水沥干600 克
-
水1000 克
-
盐 根据个人口味调整½ 茶匙
-
葱 切末,装饰用1 支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
13 g
Kalorie
1016 kJ /
243 kcal
Tuk
19.9 g
Vláknina
0.4 g
Sacharidy
2.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
辣味中国
70 recepty/-ů
Čína
Čína