Maracuja-Schokoladen Ganache für Macarons

Maracuja-Schokoladen Ganache für Macarons

4.6 17 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 10min.
570 g

Suroviny

  • Vollmilchschokolade in Stücken
    340 g
  • Maracujafruchtsaft
    150 g
  • Feinkristallzucker
    25 g
  • Butter in Stücken
    60 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 570 g

Sodík 238 mg
Protein 35 g
Kalorie 10419 kJ / 2488 kcal
Tuk 158 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 95 g
Sacharidy 230 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...