Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de caramelo
- 250 g de azúcar
- 200 - 250 g de crema (min 30% de grasa)
- 30 g de agua
- 1 cdita de jugo de limón amarillo
- 30 g de mantequilla, sin sal
Leche de caramelo
- 600 g de leche
- 1 de anís estrellado
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 2 pizcas de hojuelas de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 559 kJ / 134 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 125 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolate caliente
15min
Jaleas potenciadoras de la belleza
1h
Cocción arroz integral (400 g) TM6
35min
Leche de avena
30min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15min
Chiles en escabeche
1h
Cocción arroz integral (500 g) TM6
35min
Esponja de chocolate al vapor
30min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Malteada de mantequilla de maní
15min
Betún de ganache de chocolate
12 godz.