Zařízení & příslušenství
泡菜牛肉芝士年糕
Příprava 5min.
Celkový 15min.
1 人份
Suroviny
-
油10 克
-
京葱 切段30 克
-
洋葱 切片40 克
-
水400 克
-
辣白菜 切块120 克
-
韩式辣椒酱120 克
-
盐 (约1克),根据个人口味调节¼ 茶匙
-
肥牛片150 克
-
金针菇50 克
-
年糕 切片80 克
-
马苏里拉奶酪碎20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
3827.7 mg
Protein
40.4 g
Kalorie
3958 kJ /
947 kcal
Tuk
35.9 g
Vláknina
10.9 g
Nasycený tuk
8.2 g
Sacharidy
119.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
冬日暖锅料理
10 recepty/-ů
Čína
Čína