泡菜牛肉芝士年糕

泡菜牛肉芝士年糕

4.3 4 rating
Příprava 5min.
Celkový 15min.
1 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 京葱 切段
    30 克
  • 洋葱 切片
    40 克
  • 400 克
  • 辣白菜 切块
    120 克
  • 韩式辣椒酱
    120 克
  • (约1克),根据个人口味调节
    ¼ 茶匙
  • 肥牛片
    150 克
  • 金针菇
    50 克
  • 年糕 切片
    80 克
  • 马苏里拉奶酪碎
    20 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 3827.7 mg
Protein 40.4 g
Kalorie 3958 kJ / 947 kcal
Tuk 35.9 g
Vláknina 10.9 g
Nasycený tuk 8.2 g
Sacharidy 119.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...