Zařízení & příslušenství
Žitný chléb
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 50min.
15 plátků
Suroviny
Příprava
-
1 kostka droždí (42g)
-
400 gramů vody
-
350 gramů hladká mouka
-
350 gramů žitné mouky
-
2 polévkové lžíce celého kmínu
-
30 gramů soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Protein
5 g
Kalorie
684 kJ /
163 kcal
Tuk
0.9 g
Vláknina
2.6 g
Sacharidy
33.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pečte s námi
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rustikální chléb
2hod.
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4hod.
Makový chléb
2hod. 20min.
Müsli chléb
1hod. 30min.
Olivový chléb
3hod. 50min.
Chléb
1hod. 40min.
Žitný vícezrnný chléb
1hod. 15min.
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2hod. 10min.
Bagety s vlašskými ořechy
1hod. 45min.
Pivní chléb
3hod. 40min.
Špaldovo-pohankový chléb
1hod. 30min.
Český chléb z žitného kvásku
15hod. 30min.