Zařízení & příslušenství
Žitný chléb
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 50min.
15 plátků
Suroviny
Příprava
-
1 kostka droždí (42g)
-
400 gramů vody
-
350 gramů hladká mouka
-
350 gramů žitné mouky
-
2 polévkové lžíce celého kmínu
-
30 gramů soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Protein
5 g
Kalorie
684 kJ /
163 kcal
Tuk
0.9 g
Vláknina
2.6 g
Sacharidy
33.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pečte s námi
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4hod.
Žitný vícezrnný chléb
1hod. 15min.
Pivní chléb
3hod. 40min.
Celozrnný chléb z páry
2hod.
Celozrnné housky
2hod.
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2hod. 10min.
Rychlý chléb (Express pain complet)
1hod. 5min.
Domácí chléb se zákysem
2hod. 10min.
Špaldovo-pohankový chléb
1hod. 30min.
Podmáslový chléb
4hod. 35min.
Chléb
1hod. 40min.
Tradiční chléb se semínky
1hod. 50min.