Zařízení & příslušenství
Žitný chléb
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 50min.
15 plátků
Suroviny
Příprava
-
1 kostka droždí (42g)
-
400 gramů vody
-
350 gramů hladká mouka
-
350 gramů žitné mouky
-
2 polévkové lžíce celého kmínu
-
30 gramů soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Protein
5 g
Kalorie
684 kJ /
163 kcal
Tuk
0.9 g
Vláknina
2.6 g
Sacharidy
33.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pečte s námi
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Irský soda bread
45 Min
Rýnský tmavý chléb
1 Std. 30 Min
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4 Std.
Celozrnný horský chléb
1 Std. 30 Min
Pivní chléb
3 Std. 40 Min
Celozrnné housky
2 Std.
Rustikální chléb
2 Std.
Špaldovo-pohankový chléb
1 Std. 30 Min
Celozrnný chléb z páry
2 Std.
Žitný vícezrnný chléb
1 Std. 15 Min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 Std. 10 Min
Chléb
1 Std. 40 Min