
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Příprava
- 1 kostka droždí (42g)
- 400 gramů vody
- 350 gramů hladké mouky
- 350 gramů žitné mouky
- 2 polévkové lžíce celého kmínu
- 30 gramů soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 plátek
- Kalorie
- 163 kcal / 684 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 0.9 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Celozrnný horský chléb
1hod. 30min
Irský soda bread
45min
Ciabatta s olivami a tymiánem
16hod. 40min
Rýnský tmavý chléb
1hod. 30min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2hod. 10min
Francouzský chléb s vlašskými ořechy
2hod. 10min
Žitný vícezrnný chléb
1hod. 15min
Pivní chléb
3hod. 40min
Celozrnné špaldové housky
35min
Český chléb z žitného kvásku
15hod. 30min
Chléb
1hod. 40min
Podmáslový chléb
4hod. 35min