Zařízení & příslušenství
Drůbeží játrová paštika
Příprava 20min.
Celkový 6hod. 40min.
2 zavařovací sklenice
Suroviny
-
300 gramů kuřecích stehenních řízků, bez kůže na kousky
-
200 gramů kuřecích jater na kousky
-
200 gramů šalotky napůl
-
1 bobkový list, sušený
-
1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
500 gramů vody
-
5 snítek čerstvé petržele jen lístky
-
1 čajová lžička hořčice
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
½ čajové lžičky sladké červené papriky
-
½ čajové lžičky granulovaného česneku
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 zavařovací sklenici
Protein
51 g
Kalorie
1827 kJ /
437 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Kuřecí dochucovací pasta
45min.
Domácí bylinkové pomazánkové máslo
15min.
Černé rizoto s chobotnicí
1hod. 15min.
Sváteční paštika ze tří druhů mas
2hod. 10min.
Paštika z uzeného lososa a kopru
10min.
Játrová paštika s nakládanou hruškou
11hod. 30min.
Chutney z červené cibule
1hod. 10min.
Pâté z drůbežích jater s pistáciemi
1hod. 40min.
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24hod. 20min.
Paštika z kachních jater
45min.
Sádlo se škvarky a tymiánem
2hod. 5min.
Šunková pěna se smetanou
5min.