
Zařízení & příslušenství
Drůbeží játrová paštika
Příprava 20min.
Celkový 6hod. 40min.
2 zavařovací sklenice
Suroviny
-
300 gramů kuřecích stehenních řízků, bez kůže na kousky
-
200 gramů kuřecích jater na kousky
-
200 gramů šalotky napůl
-
1 bobkový list, sušený
-
1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
500 gramů vody
-
5 snítek čerstvé petržele jen lístky
-
1 čajová lžička hořčice
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
½ čajové lžičky sladké červené papriky
-
½ čajové lžičky granulovaného česneku
Nutriční hodnoty na 1 zavařovací sklenici
Kalorie
437 kcal /
1827 kJ
Protein
51 g
Tuk
22 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24hod. 20min
Velikonoční králičí paštika
1hod. 25min
Domácí ricotta
1hod. 15min
Terina z krůtích prsou se žampióny
2hod.
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50hod. 30min
Kapustové závitky s kuřecím masem a mozzarellou
35min
Játrová paštika s nakládanou hruškou
11hod. 30min
Paštika z kachních jater
45min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2hod. 5min
Telecí party klobásky
1hod. 10min
Baleárská omáčka
15min
Majonéza
5min