Drůbeží játrová paštika
TM5 TM6

Drůbeží játrová paštika

4.4 (34 hodnocení)

Suroviny

  • 300 gramů kuřecích stehenních řízků, bez kůže, na kousky
  • 200 gramů kuřecích jater, na kousky
  • 200 gramů šalotky, napůl
  • 1 bobkový list, sušený
  • 1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    nebo 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
  • 500 gramů vody
  • 5 snítek čerstvé petržele, jen lístky
  • 1 čajová lžička hořčice
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • ½ čajové lžičky sladké červené papriky
  • ½ čajové lžičky granulovaného česneku

Nutriční hodnoty
na 1 zavařovací sklenici
Kalorie
1827 kJ / 437 kcal
Protein
51 g
Sacharidy
7 g
Tuk
22 g
Vláknina
2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty