
Zařízení & příslušenství
Drůbeží játrová paštika
Příprava 20min
Celkový 6hod. 40min
2 zavařovací sklenice
Suroviny
-
kuřecích stehenních řízků, bez kůže na kousky300 gramů
-
kuřecích jater na kousky200 gramů
-
šalotky napůl200 gramů
-
bobkový list, sušený1
-
zeleninové dochucovací pasty1 čajová lžička
-
vody500 gramů
-
čerstvé petržele jen lístky5 snítek
-
hořčice1 čajová lžička
-
soli1 ½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře½ čajové lžičky
-
sladké červené papriky½ čajové lžičky
-
granulovaného česneku½ čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 zavařovací sklenici
Kalorie
437 kcal /
1827 kJ
Protein
51 g
Tuk
22 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Domácí klobásy a salámy
10 recept
Česká republika
Česká republika