Drůbeží játrová paštika

Drůbeží játrová paštika

4.4 37 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 6hod. 40min
2 zavařovací sklenice

Suroviny

  • kuřecích stehenních řízků, bez kůže na kousky
    300 gramů
  • kuřecích jater na kousky
    200 gramů
  • šalotky napůl
    200 gramů
  • bobkový list, sušený
    1
  • zeleninové dochucovací pasty
    1 čajová lžička
    1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
  • vody
    500 gramů
  • čerstvé petržele jen lístky
    5 snítek
  • hořčice
    1 čajová lžička
  • soli
    1 ½ čajové lžičky
  • mletého černého pepře
    ½ čajové lžičky
  • sladké červené papriky
    ½ čajové lžičky
  • granulovaného česneku
    ½ čajové lžičky

Nutriční hodnoty na 1 zavařovací sklenici

Kalorie 437 kcal / 1827 kJ
Protein 51 g
Tuk 22 g
Sacharidy 7 g
Vláknina 2 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...