Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů kuřecích stehenních řízků, bez kůže, na kousky
- 200 gramů kuřecích jater, na kousky
- 200 gramů šalotky, napůl
- 1 bobkový list, sušený
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 500 gramů vody
- 5 snítek čerstvé petržele, jen lístky
- 1 čajová lžička hořčice
- 1 ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- ½ čajové lžičky sladké červené papriky
- ½ čajové lžičky granulovaného česneku
- Nutriční hodnoty
- na 1 zavařovací sklenici
- Kalorie
- 1827 kJ / 437 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24h 20min
Bagety s vlašskými ořechy
1 godz. 45 min
Terina z krůtích prsou se žampióny
2h
Sváteční paštika ze tří druhů mas
2 godz. 10 min
Pomerančovo-zázvorový kečup
30 min
Velikonoční uzené v chlebovém těstě s uzenou polévkou
2h 45min
Klasický bratwurst
3h 30min
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50 Std. 30 Min
Játrová paštika s nakládanou hruškou
11 Std. 30 Min
Paštika z kachních jater
45 min
Játrová rýže
35 min
Třená niva
5min