Drůbeží játrová paštika

Drůbeží játrová paštika

4.4 43 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 6hod. 40min.
2 zavařovací sklenice

Suroviny

  • 300 gramů kuřecích stehenních řízků, bez kůže na kousky
  • 200 gramů kuřecích jater na kousky
  • 200 gramů šalotky napůl
  • 1 bobkový list, sušený
  • 1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
  • 500 gramů vody
  • 5 snítek čerstvé petržele jen lístky
  • 1 čajová lžička hořčice
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • ½ čajové lžičky sladké červené papriky
  • ½ čajové lžičky granulovaného česneku

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 zavařovací sklenici

Protein 51 g
Kalorie 1827 kJ / 437 kcal
Tuk 22 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...