Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 90 gramů másla, na kousky
- 2 žloutky
- 180 gramů krupicového cukru
- 150 gramů mléka
- 300 gramů hladké mouky
- 1 polévková lžíce kypřicího prášku do pečiva
- 5 stonků rebarbory, očištěných, na kousky
Drobenka
- 50 gramů másla
- 100 gramů polohrubé mouky
- 60 gramů krupicového cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 kousek
- Kalorie
- 1273 kJ / 304 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Džem z rebarbory a jahod
30 min
Jahodovo-broskvový dort
12 Std.
Rebarborový koláč se sněhovou krustou
1h 20 min
Kynutý borůvkový koláč
1h 50 min
Švestkový koláč
1sa 40 dk
Bublanina s meruňkami
1 Std.
Rebarborovo-jahodový koláč
1 Std.
Třený ovocný koláč
50 Min
Kynutý švestkový koláč na plech
1 godz. 25 min
Moravské koláče
3 Std.
Jablečný koláč s drobenkou z těsta
3 Std.
Jablečný koláč
1 Std.