Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g plain flour or baker's flour
- 600 g water
- 500 g potatoes (e.g. Ruby Lou, Royal Blue, Coliban) peeled, cut into slices (2-3 cm)
- 2 tbsp semolina
- 1 egg
- salt, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 590 kJ / 140.5 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 26.3 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 432.9 mg
Alternativní recepty
Focaccia
2 Std. 5 Min
Mushroom risotto
30min
Basil pesto
10min
Béchamel sauce
20 Min
Fresh pasta dough
1h
Ricotta gnocchi
2h
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 Std. 15 Min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Saffron arancini
25 Std. 25 Min
Polenta
25min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min