Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 60 g cornflour
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- ½ tsp baking powder
- 1 pinch salt
- 150 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 30 g cold water
Filling
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 500 g water
- 800 g zucchini, deseeded and flesh cut into pieces (3-4 cm)
- 50 g olive oil
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 100 g ham, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 4 eggs
- 50 g pouring (whipping) cream (optional)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1720 kJ / 409.5 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Tuk
- 28.9 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 605.7 mg
Alternativní recepty
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Classic meatloaf
1 Std. 35 Min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 Std. 30 Min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 Std.
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Cauliflower gratin
1 Std.
Quiche Lorraine
45 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Leek and ham tart
1 godz. 55 min
Zucchini slice
45 Min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 Std. 30 Min
Salami, pea and corn fritters
40 Min