Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 c. à soupe d'estragon frais
- 50 g d'échalotes
- 3 c. à soupe de vinaigre de vin blanc
- 2 jaunes d'œufs
- 125 g de beurre, coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 branches de cerfeuil frais, coupées en tronçons
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 775 kJ / 188 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Sauce béarnaise
40 Min
Sauce cocktail
10 Min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce béarnaise
20 min
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2 Std. 45 Min
Cuillères de langoustine au cognac
35 Min
Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)
50 Min
Sauce barbecue
25 Min
Sauce bordelaise
45 Min
Sauce tartare
10 Min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 min