Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 c. à soupe d'estragon frais
- 50 g d'échalotes
- 3 c. à soupe de vinaigre de vin blanc
- 2 jaunes d'œufs
- 125 g de beurre, coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 branches de cerfeuil frais, coupées en tronçons
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 775 kJ / 188 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Sauce hollandaise
25min
Sauce beurre blanc
20min
Sauce cocktail
10min
Sauce béarnaise
20min
Sauce béarnaise
20min
Beurre blanc
25min
Sauce béarnaise
40min
Sabayon au vouvray
15min
Sauce béarnaise
20min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1h 50min
Sauce tartare
10min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min