Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g d'eau
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1 bouquet de persil frais
- 600 g de sauté de veau, coupé en morceaux
- 300 g de carottes, émincées
- 200 g de blanc de poireau, émincé
- 300 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en quatre ou en six
- 20 g de beurre
- 15 g de farine
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1339 kJ / 320 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Lapin à la provençale
1h
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Lapin marengo
1h
Bœuf bourguignon
12u.
Blanquette de veau
1h
Bœuf bourguignon
1 godz. 25 min
Osso-buco
1h 20 min
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Blanquette de veau vapeur
1 Std. 10 Min
Paupiettes de veau et petits légumes
1h
Boeuf carotte
1 godz. 35 min
Poulet de la "Mère Blanc"
1 Std. 15 Min