Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g d'eau
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1 bouquet de persil frais
- 600 g de sauté de veau, coupé en morceaux
- 300 g de carottes, émincées
- 200 g de blanc de poireau, émincé
- 300 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en quatre ou en six
- 20 g de beurre
- 15 g de farine
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1339 kJ / 320 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Poulet basquaise
50min
Blanquette de veau
1 godz.
Blanquette de veau
1 godz. 15 min
Bœuf à la ficelle
1h 5 min
Pot-au-feu
1h 40min
Bœuf bourguignon
2 godz. 30 min
Bœuf bourguignon
1h 25min
Bœuf carottes
2 godz.
Bœuf carotte
1h 35min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 min
Sauté de veau Marengo
1 godz. 15 min
Blanquette de veau vapeur
1h 10min