Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g de beurre doux
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 450 g de viande de bœuf, coupée en morceaux (paleron, jarret, queue, joue)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 400 g de carottes, coupées en rondelles
- 2 brins de persil frais, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1998 kJ / 473 kcal
- Protein
- 70.5 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 14.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet basquaise
50 min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2h
Sauté de dinde aux abricots secs
50 min
Blanquette de veau
1 godz. 15 min
Blanquette de veau
1 godz.
Bœuf à la ficelle
1 Std. 5 Min
Bœuf bourguignon
12h
Blanquette de veau
1 godz.
Cuisse de dinde à la moutarde
1 godz.
Bœuf bourguignon
1h 25min
Sauté de veau Marengo
1 godz. 15 min
Bœuf carottes
2h