Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g de beurre doux
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 300 g de viande de bœuf, coupée en morceaux (paleron, jarret, queue, joue)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 400 g de carottes, coupées en rondelles
- 2 brins de persil frais, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1462.8 kJ / 349.6 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Sacharidy
- 26.7 g
- Tuk
- 12.2 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 7.9 g
- Sodík
- 1694.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet basquaise
50min
Blanquette de veau
1h
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Blanquette de veau
1h
Pot-au-feu
1h 40min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Bœuf bourguignon
1h 25min
Ragoût express d'agneau épicé
30 min
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Bœuf aux champignons
30 min
Bœuf carottes
2h
Rôti de veau et haricots verts
1h