Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de beurre
- 700 g d'épaule de veau, coupée en dés (2 cm env.)
- 150 g oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 250 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en quartiers
- 150 g de tomates, pelées, épépinées et coupées en quartiers
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 300 g de vin blanc
- 1 c. à café de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 brins de persil frais, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1378 kJ / 331 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Sauté de porc à la provençale
1 godz. 5 min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Veau Marengo
55 min
Sauté de veau Marengo
55 min
Blanquette de veau
1 Std.
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Blanquette de veau
1 Std.
Pot-au-feu
1h 40min
Bœuf bourguignon
2 Std. 30 Min
Bœuf bourguignon
1 Std. 25 Min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30min
Blanquette de veau vapeur
1 Std. 10 Min