Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 fogli di gelatina (6 g cadauno)
- 390 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Mousse al cioccolato fondente
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 80 g di latte intero
Mousse al cioccolato bianco
- 100 g di cioccolato bianco a pezzi
- 60 g di latte intero
Mousse al cioccolato al latte
- 100 g di cioccolato al latte a pezzi
- 60 g di latte intero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1276 kJ / 305 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Tuk
- 25 g
Alternativní recepty
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 Min
Coupelle ripiene
35 Min
Bicchierini al pistacchio e marrons glacés
30 Min
Millerighe alla fragola e cioccolato bianco al profumo di limone
1 Std. 45 Min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Millefoglie al cioccolato con coulis ai lamponi (per 2 persone)
45 Min
Mousse al cioccolato bianco e fragole
4 godz. 25 min
Tartufi al cioccolato bianco
50 Min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5 Std.
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4 Std. 20 Min
Mini cheesecake
4h 15min