Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 fogli di gelatina (6 g cadauno)
- 390 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Mousse al cioccolato fondente
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 80 g di latte intero
Mousse al cioccolato bianco
- 100 g di cioccolato bianco a pezzi
- 60 g di latte intero
Mousse al cioccolato al latte
- 100 g di cioccolato al latte a pezzi
- 60 g di latte intero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1327 kJ / 317.2 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 25.6 g
- Nasycený tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 44.9 mg
Alternativní recepty
Glassa al cioccolato
20min
Mousse al cioccolato
3 Std. 30 Min
Panna cotta
6h 30min
Mousse al cioccolato bianco e fragole
4h 25min
Crema di pesche caramellate e cannella
2h 15min
Bicchierini ai tre peperoni
55min
Sorso di cioccolato bianco e frutti di bosco
25min
Panna cotta alla crema al whisky
4h 30min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7 godz.
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 godz.
Cheesecake al cioccolato bianco
9 godz. 30 min