Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 400 g di latte intero
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 4 tuorli
- 100 g di zucchero + q.b. per spolverizzare
- 20 g di amido di mais (maizena)
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato
nebo 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 1 pizzico di sale
- ½ arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 10 g di cacao amaro in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2163 kJ / 517 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Bianco e nero con noci e miele
3 Std. 20 Min
Parfait Piña Colada
1 Std. 30 Min
Budino al cioccolato bianco
2 Std. 20 Min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 Std.
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11h 20min
Cremoso al cioccolato al latte da vasetto (di Luca Montersino)
25min
Budino al caffè
4h 15min
Creme brûlée (senza lattosio)
25min
Panna cotta alla crema al whisky
4h 30min
Budino cioccolato e amaretti
2hod. 55min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min