Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di burro a pezzi
- 30 g di cipolla
- 170 g di farina senza glutine per pasta e pizza
- 1000 g di latte intero a temperatura ambiente
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di cubetti di prosciutto crudo, consentito da prontuario
- 300 g di olio di oliva per friggere
- 4 - 6 uova sbattute
- 300 g di pangrattato senza glutine, consentito da prontuario
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 348 kJ / 83 kcal
- Protein
- 2.42 g
- Sacharidy
- 5.36 g
- Tuk
- 5.79 g
- Vláknina
- 0.13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta brisèe (senza glutine)
1 Std. 15 Min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3h
Piadina (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Pasta choux (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55min
Crêpes (senza glutine)
50min
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Besciamella (senza glutine)
15min
Crema pasticcera (senza glutine)
15min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min