Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 fogli di gelatina (6 g)
- 160 g di latte intero
- 60 g di zucchero
- 1 limone, il succo
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 g di yogurt naturale
- 150 g di frutta mista fresca, a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 577 kJ / 138 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 10.3 g
Alternativní recepty
Bicchierini ai 3 cioccolati
4 godz. 30 min
Mousse al lime con cremoso alle fragole
3h 30min
Panna cotta
6h 30min
Meringhe
2h
Mattonella al cocco con coulis di pesche (senza lattosio)
6h 30min
Bianco e nero con noci e miele
3 Std. 20 Min
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6 Std. 15 Min
Budino allo yogurt e frutta fresca
3h 10min
Mattonella allo yogurt con mirtilli
6h 20min
Éclaires al cioccolato
4h 50min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Crema di pere e cioccolato
55min