Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-impasto
- 45 g di farina di grano saraceno, consentita da prontuario
- 30 g di farina di riso, consentita da prontuario
- 85 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 500 g di acqua + q.b.
- 10 g di lievito di birra fresco
- 20 g di psillio alimentare
- 500 g di farina senza glutine per pasta e pizza
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1730 kJ / 414 kcal
- Protein
- 9.19 g
- Sacharidy
- 56.25 g
- Tuk
- 16.89 g
- Vláknina
- 3.55 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane veloce (senza glutine)
1h
Pane senza glutine
2h 45min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40min
Mini baguette alla birra (senza glutine)
14 godz.
Pane arabo (senza glutine)
1 godz. 35 min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55 min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2h 40min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2sa 35 dk
Piadina (senza glutine)
1h 20min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 godz. 50 min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55 min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min