Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-impasto
- 45 g di farina di grano saraceno, consentita da prontuario
- 30 g di farina di riso, consentita da prontuario
- 85 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 500 g di acqua + q.b.
- 10 g di lievito di birra fresco
- 20 g di psillio alimentare
- 500 g di farina senza glutine per pasta e pizza
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1730 kJ / 414 kcal
- Protein
- 9.19 g
- Sacharidy
- 56.25 g
- Tuk
- 16.89 g
- Vláknina
- 3.55 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40min
Piadina (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2h 35min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1h 10min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Pane arabo (senza glutine)
1 Std. 35 Min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2sa 50 dk
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2sa 40 dk
Pane veloce (senza glutine)
1h
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min
Crema pasticcera (senza glutine)
15 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 Std. 55 Min