真空慢煮醉鸡

真空慢煮醉鸡

5.0 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 2hod.
2 人份

Suroviny

  • 鸡胸肉 去皮
    300 克
  • ½ 茶匙
  • 绍兴花雕酒 额外1汤匙
    20 克
  • 额外准备以浸没真空袋
    1000 克
  • 柠檬汁
    30 克
  • 枸杞 浸泡在热水10分钟,沥干,装饰用
    1 汤匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 31 g
Kalorie 1084 kJ / 259 kcal
Tuk 14 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...