Zařízení & příslušenství
真空慢煮醉鸡
Příprava 10min.
Celkový 2hod.
2 人份
Suroviny
-
鸡胸肉 去皮300 克
-
盐½ 茶匙
-
绍兴花雕酒 额外1汤匙20 克
-
水 额外准备以浸没真空袋1000 克
-
柠檬汁30 克
-
枸杞 浸泡在热水10分钟,沥干,装饰用1 汤匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
31 g
Kalorie
1084 kJ /
259 kcal
Tuk
14 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
鸡不择食
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní