Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g celery, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 carrot (approx. 170 g), cut into pieces (2 cm)
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
- 50 g olive oil
- 250 g pork mince (coarsely minced - see Tips)
- 250 g beef mince (coarsely minced - see Tips)
- 1 fresh bay leaf
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 tbsp dried oregano
- 50 g red wine
- 100 - 150 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 sprig fresh basil, leaves only, for serving (optional)
- 100 g Parmesan cheese, grated, for serving (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2500 kJ / 597.5 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 45 g
- Nasycený tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 512.8 mg
Alternativní recepty
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Butter chicken
55min
Bolognaise sauce for two
20min
Boiled rice
25min
Chicken pesto pasta
30min
Shepherd's pie
55min
Poached eggs
25min
Mashed potatoes
40min
Meatballs with tomato sauce
40min
Spaghetti carbonara
35min
Lasagne bolognese
2h 30min
Boiled eggs
20min