Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 6 - 8 chicken thigh fillets (depending on size)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 100 g dry white wine
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp dark brown sugar (optional)
- 2 pinches salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 red capsicum (approx. 220 g), deseeded, cut into slices
- 100 g fresh mushrooms, cut into slices
- 80 g pitted black olives (Kalamata or Spanish)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2260.3 kJ / 538.2 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 32.7 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 1266.3 mg
Alternativní recepty
Beef stroganoff
35 min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Butter chicken
55 min
Pea and ham soup
2h 20 min
Beef ragu
1h 25 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Beef Burgundy
1h 45 min
Shepherd's pie
55 min
Lamb spezzatino
1h 45 min
Beef and pepper ragu
2j 15 menit
Hungarian goulash
1h 30min
Beef "Burgundy"
40 min