Zařízení & příslušenství
Bolognaise sauce for two
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 portions
Suroviny
White balsamic reduction
-
lemon zest only, no white pith1
-
white balsamic vinegar500 g
-
dry sherry50 g
-
raw sugar80 g
-
dried bay leaves2
-
white peppercorns (see Tips)8
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1
Bolognaise sauce
-
onion½
-
garlic clove1
-
carrot cut into pieces1
-
celery stalk cut into pieces1
-
rindless bacon rasher cut into pieces1
-
olive oil30 g
-
beef mince150 g
-
pork mince100 g
-
white balsamic reduction1 tbsp
-
tomato paste60 g
-
water80 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
fresh basil leaves to garnish (optional)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
35.4 g
Kalorie
2202 kJ /
524 kcal
Tuk
37.5 g
Vláknina
3.9 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cooking for Me and You
70 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Quick chicken curry
35min.
Shepherd's pie
55min.
Butter chicken
55min.
Hungarian goulash
1hod. 30min.
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35min.
Chicken à la king
40min.
Fragrant curried mince with tomato salad
40min.
Beef and potato massaman curry
2hod. 10min.
Guinness beef pies
2hod. 15min.
Beef and pepper ragu
2hod. 15min.
Curry lamb cutlets
1hod.
Bolognese sauce
40min.