Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
White balsamic reduction
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 500 g white balsamic vinegar
- 50 g dry sherry
- 80 g raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 8 white peppercorns (see Tips)
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
Bolognaise sauce
- ½ onion
- 1 garlic clove
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 rindless bacon rasher, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 150 g beef mince
- 100 g pork mince
- 1 tbsp white balsamic reduction
- 60 g tomato paste
- 80 g water
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- fresh basil leaves, to garnish (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2202 kJ / 524 kcal
- Protein
- 35.4 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 37.5 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Butter chicken
55 min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Boiled rice
25 Min
Bolognese sauce
40 min
Shepherd's pie
55 min
Poached eggs
25 Min
Mashed potatoes
40 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Vegetable soup
35 min
Boiled eggs
20 Min
Caribbean stew and steamed rice cups
9 godz. 15 min