Zařízení & příslušenství
Bolognaise sauce for two
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 portions
Suroviny
White balsamic reduction
-
lemon zest only, no white pith1
-
white balsamic vinegar500 g
-
dry sherry50 g
-
raw sugar80 g
-
dried bay leaves2
-
white peppercorns (see Tips)8
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1
Bolognaise sauce
-
onion½
-
garlic clove1
-
carrot cut into pieces1
-
celery stalk cut into pieces1
-
rindless bacon rasher cut into pieces1
-
olive oil30 g
-
beef mince150 g
-
pork mince100 g
-
white balsamic reduction1 tbsp
-
tomato paste60 g
-
water80 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
fresh basil leaves to garnish (optional)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
35.4 g
Kalorie
2202 kJ /
524 kcal
Tuk
37.5 g
Vláknina
3.9 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cooking for Me and You
70 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Chicken and cashews
55min.
Bolognese sauce
40min.
Shepherd's pie
55min.
Chicken cacciatore
50min.
Butter chicken
55min.
Mashed potatoes
40min.
Beef and potato massaman curry
2hod. 10min.
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1hod. 15min.
Quick prawn stir-fry
20min.
Thai chilli chicken and basil
30min.
Chicken and sweet corn soup
30min.
White fish and lemon risotto
30min.