Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g poedersuiker
- 200 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 50 g boter, in stukken
- 120 g suiker
- 10 g huisgemaakte vanillesuiker
- 3 eieren
- 180 g bloem
- 30 g cacaopoeder
- ½ tl bakpoeder
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 370 kJ / 88 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soezendeeg
2h
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 Min
Valentijnkoekjes met aardbei
Žádné hodnocení
Driedubbele chocoladetaart
2 godz. 30 min
Warme chocolademelk op een stokje
1小时 20 分钟
Chocoladereep likeur
15min
Heksenvingerkoekjes
2h
Chocolade toffee cake
2h
Aardbeienpudding
2 Std. 10 Min
Karamelpudding
1 Std.
Knapperige koekjes
1 Std. 30 Min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15min