
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g poedersuiker
- 200 g pure chocolade, 70% cacao in stukken
- 50 g boter in stukken
- 120 g suiker
- 10 g huisgemaakte vanillesuiker
- 3 eieren
- 180 g bloem
- 30 g cacaopoeder
- ½ tl bakpoeder
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 88 kcal / 370 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frangipane met peer
1u. 30min
Marshmallows
2u. 30min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Geen beoordelingen
Gebakkrans met geroosterde groenten
1u. 40min
Gezouten karamel toffees
1u. 45min
Warme chocolademelk op een stokje
1u. 20min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2u.
Gezouten-Karamelijs
14u.
Driedubbele chocoladetaart
2u. 30min
Witte chocolade en amandel brownies
1u.
Taart van appelcrumble en meringue
2u.
Frangipanetaart
1u. 25min