Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g selder, in stukken gesneden
- 80 g wortelen, in stukken gesneden
- 160 g uien, gevierendeeld
- 25 g olijfolie
- 100 - 120 g pancetta, naar smaak, in blokjes gesneden
- 250 g rundergehakt, verbrokkeld
- 250 g varkensgehakt, verbrokkeld
- 70 g witte wijn, droog
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 30 g tomatenpuree
- 3 gedroogde laurierbladeren
- 1 tl zout
- 100 g volle melk
- verse peterselie, voor garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1459.1 kJ / 348.7 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 25.2 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 527.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min
Aromatische kipcurry
1h
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Waterzooi van kip
1h
Koninginnenhapje
55 Min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min
Kip tikka masala
1 Std. 10 Min
Boeddha bowl met kip
1h
Portugees crème brûlée
25min
Zoetzure varkensribbetjes
40min