Bolognesesaus

Bolognesesaus

3.7 17 rating
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 15min.
6 porties

Suroviny

  • selder in stukken gesneden
    80 g
  • wortelen in stukken gesneden
    80 g
  • uien gevierendeeld
    160 g
  • olijfolie
    25 g
  • pancetta naar smaak, in blokjes gesneden
    100 - 120 g
  • rundergehakt verbrokkeld
    250 g
  • varkensgehakt verbrokkeld
    250 g
  • witte wijn, droog
    70 g
  • gehakte tomaten, uit blik
    400 g
  • tomatenpuree
    30 g
  • gedroogde laurierbladeren
    3
  • zout
    1 tl
  • volle melk
    100 g
  • verse peterselie voor garnering

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 527.2 mg
Protein 19.4 g
Kalorie 1459.1 kJ / 348.7 kcal
Tuk 25.2 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 8.3 g
Sacharidy 8.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...