Zařízení & příslušenství
Bolognesesaus
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 15min.
6 porties
Suroviny
-
selder in stukken gesneden80 g
-
wortelen in stukken gesneden80 g
-
uien gevierendeeld160 g
-
olijfolie25 g
-
pancetta naar smaak, in blokjes gesneden100 - 120 g
-
rundergehakt verbrokkeld250 g
-
varkensgehakt verbrokkeld250 g
-
witte wijn, droog70 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
tomatenpuree30 g
-
gedroogde laurierbladeren3
-
zout1 tl
-
volle melk100 g
-
verse peterselie voor garnering
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
527.2 mg
Protein
19.4 g
Kalorie
1459.1 kJ /
348.7 kcal
Tuk
25.2 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
8.3 g
Sacharidy
8.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Klassiekers
27 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Rijst met kip en champignons
30 Min
Speculoos Druiven Tiramisu
1 Std.
Spaghetti Bolognese
40 Min
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Kracht Muesli
25 Min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Koninginnenhapje
55 Min
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 Min