Trifle med bær og rødvin

Trifle med bær og rødvin

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 50min.
12 porsjoner

Suroviny

Gelé
  • vann
    270 g
  • gelatinpulver
    5 ts
  • rødvin
    450 g
  • eplejuice, alle typer
    270 g
  • finkornet sukker
    120 g
Sukkerbrød
  • smør til smøring
  • rårørsukker
    220 g
  • egg romtempererte
    6
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    2 ts
  • natron
    ½ ts
  • kremotartari
    1 ½ ts
  • maisstivelse
    130 g
Vaniljekrem
  • rårørsukker
    100 g
  • maisstivelse
    40 g
  • egg
    3
  • helmelk
    800 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 ts
Sammensetting
  • bjørnebærsyltetøy
    150 g
  • mandel, flak ristede
    50 g
  • bær, blandet, ferske
    400 g
  • kremfløte, 35 % fett
    500 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 136.9 mg
Protein 8.6 g
Kalorie 2196.3 kJ / 522.9 kcal
Tuk 25.1 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 13.4 g
Sacharidy 66 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše