Zařízení & příslušenství
Grand Marnier® soufflé
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 porsjoner
Suroviny
-
smør til smøring
-
sukker pluss 6 ts ekstra til suffléskålene6 ts
-
helmelk250 g
-
sukker70 g
-
vaniljepasta1 ts
-
eggeplommer3
-
glutenfri melblanding (se tips)20 g
-
likør, type Grand Marnier Cordon Rouge60 g
-
eggehviter5
-
melis for dryss
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Sodík
81.5 mg
Protein
7 g
Kalorie
1365.5 kJ /
325 kcal
Tuk
17.6 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
10.6 g
Sacharidy
35.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Glutenfri mat
94 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Žádné hodnocení
Havregrøt med yoghurt og bær
10min.
Havregrøt med sjokolade og pære
20min.
Mandel og kokoskjeks
Žádné hodnocení
Bærsorbet med rødbeter
Žádné hodnocení
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Žádné hodnocení
Fersken i hvitvinsirup
Žádné hodnocení
Kaffeknas med kokosnøtt
Žádné hodnocení
Fruktgelé
Žádné hodnocení
Mandel- og daddelbarer
2hod. 15min.
Polske crêpes
Žádné hodnocení
Sjokolade Frangelico® is
Žádné hodnocení