Bollos de nata con crema de avellana

Bollos de nata con crema de avellana

4.6 13 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 4hod. 50min.
14 unidades

Suroviny

Bollos
  • 320 g de nata (35% de grasa)
  • 10 g de levadura prensada fresca
  • 30 g de azúcar
  • 30 g de mantequilla en 3-4 trozos
  • 500 g de harina de fuerza
  • 1 huevo
  • 10 g de sal
  • 250 g de agua
  • 20 g de zumo de limón
Crema de avellanas y chocolate
  • 120 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
  • 80 g de avellanas tostadas
  • 10 g de cacao puro en polvo
  • 110 g de nata (35% de grasa)
  • 200 g de leche condensada
  • 1 - 2 cucharaditas de azúcar

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Sodík 238 mg
Protein 8.4 g
Kalorie 1652.7 kJ / 395 kcal
Tuk 22 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 11.2 g
Sacharidy 42.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...