Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 175 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 175 g de harina de fuerza
Masa
- 1 cucharadita de aceite (para engrasar)
- 175 g de agua fría
- 120 g de harina integral
- 200 g de harina de fuerza
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1199 kJ / 286 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 4.8 g
Alternativní recepty
Pan de agua
3 Std.
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Chapata con masa madre
17h
Pan retorcido con masa madre
16h
Focaccia art
1h 15 min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15u. 20min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Pan payés con masa madre
16h
Panecillos de leche
4 Std. 30 Min