Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 175 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 175 g de harina de fuerza
Masa
- 1 cucharadita de aceite (para engrasar)
- 175 g de agua fría
- 120 g de harina integral
- 200 g de harina de fuerza
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1199 kJ / 286 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 4.8 g
Alternativní recepty
Pan payés con masa madre
16 Std.
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Chapata con masa madre
17h
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan blanco
3 godz. 10 min
Pan greñado art
3h 30min
Triángulos de bretzel
3 Std.
Masa madre de manzana y trigo
48h 20 min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min