Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 175 g de vino blanco seco
- 10 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina de trigo
- 150 g de aceite de oliva
- 10 g de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 308 kJ / 73 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 86.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Suizos
2 Std. 30 Min
Tortas blandas de anís
1 Std. 20 Min
Tortas de Alcázar
40 Min
Galletas de parmesano
40 Min
Cake de almendras con almíbar de azahar
1 Std. 10 Min
Rosquillas listas y tontas (Madrid)
1 Std. 15 Min
Yogur tipo skyr
12 Std.
Tortas de Pascua murcianas
2 Std.
Minicakes de canela
30 Min
Rebojos zamoranos
50 Min
Empanadillas de embutidos
2 Std.
Bizcocho de chocolate de claras de huevo
2 Std. 10 Min