Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
700
g de jarret de bœuf, avec os (voir "Conseil(s)")
nebo 300 - 400 g de viande de bœuf, sans os - 30 g d'huile végétale
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 100 g de carotte, coupée en rondelles (1 cm)
- 50 g de céleri-rave, coupé en morceaux (2 cm)
- 2 gousses d'ail, non pelées
- 1 - 1 ½ c. à café de sel
- 10 grains de poivre noir
- 5 grains de poivre de la Jamaïque
- 1 - 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1200 - 1400 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1046 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fromage frais à tartiner
15 Std. 20 Min
Infusion aux zestes d'agrumes
25min
Infusion aux baies
30min
Riz rouge
55 Min
Jus de fruits de la Passion
10min
Tartines aux légumes grillés
3h 15min
Recette du chef Eric Guérin : Lotte champignons noisettes, panais, jus de champignon sarrasin et condiment ail
1h 30min
Salade de vermicelles à la vietnamienne
40min
Chapelure
10min
Bouillon volaille riche en collagène
12h 10min
Tisane menthe, anis et citron
10min
Tisane graine d'anis et verveine
15min