Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
700
g de jarret de bœuf, avec os (voir "Conseil(s)")
nebo 300 - 400 g de viande de bœuf, sans os - 30 g d'huile végétale
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 100 g de carotte, coupée en rondelles (1 cm)
- 50 g de céleri-rave, coupé en morceaux (2 cm)
- 2 gousses d'ail, non pelées
- 1 - 1 ½ c. à café de sel
- 10 grains de poivre noir
- 5 grains de poivre de la Jamaïque
- 1 - 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1200 - 1400 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1046 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fond de viande
3h
Chapelure
10min
Maigre à la vapeur, légumes et riz pilaf
45 Min
Assaisonnement BBQ
10min
Gelato au gorgonzola, poires sautées et noix grillées
16h 15min
Substitut de repas (Métrique)
5 min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Smoothie vert
10min
Tisane sauge et laurier
15 min
Crêpe soufflée Dutch Baby
20 min
Tisane thym, menthe et cannelle
10min
Tisane gingembre, girofle, cannelle et orange
15 min