Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Molho barbecue
- 3 dentes de alho
- 20 g óleo de colza
- 250 g tomate triturado
- 120 g água
- 90 g vinagre de vinho branco
- 70 g açúcar mascavado
- 70 g mostarda
- 30 g molho inglês
- 1 - 1 ½ c. chá de piripíri
- 2 c. chá de paprika fumada
- ¼ c. chá de pimenta preta
- 1 c. chá de sal
Entrecosto
- 700 g entrecosto cortado em pedaços (3x10 cm aprox.) (ver dica)
- 15 g gengibre cortado em fatias (2 mm aprox.)
- 400 g água
- 600 g batata cortada em pedaços (3 cm aprox.)
- ½ c. chá de sal
- Óleo de colza q.b. p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4148 kJ / 991 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 76 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 1591 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bochechas de porco lento
16h
Lombinho de porco com bacon e manteiga fumada
1 Std. 45 Min
Carne de vaca estufada com gnocchi
1 Std. 30 Min
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5h 20min
Recheio de porco lento
5 godz. 30 min
Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
2 godz. 20 min
Cubinhos de frango salteados com cogumelos e molho tamari
35 Min
Lombinho de porco com pão naan de alho e salada de pepino
1 Std. 45 Min
Tortilhas mexicanas
1h 20min
Coelho à transmontana
7h 30min
Moelas
7 godz.
Ossobuco
5h 15 min