Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La compote (la veille)
- 150 g de framboises fraîches
- 60 g de sucre roux
- 150 g de pommes, détaillées en dés
La détrempe (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, en morceaux
Les carrés de pâte (le jour même)
- 250 g de beurre doux (1 plaquette entière)
- farine de blé, type 55, pour fariner
Le crumble (le jour même)
- 25 g de farine de blé, type 55
- 25 g de beurre doux
- 25 g de sucre roux
- 25 g de poudre d'amande
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1815.7 kJ / 435.2 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 46.2 g
- Tuk
- 24.2 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 211.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coque croustillante au chocolat et à la framboise
4 Std. 20 Min
Fôret-noire
5h 15min
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3h
Mystère cœur chocolat
3 Std. 35 Min
Chausson nîmois
2 godz.
Confiture courge-orange
6 godz.
Ramequin cake vanille, ananas et caramel
55min
Banana split
13 Std.
Dacquoise aux fruits rouges
3 Std. 55 Min
Mini-flans pâtissiers au cassis
1 godz. 30 min
Glace au café
12 godz.
Vacherin glacé à l'abricot
4h 30min