![Escalop de vițel cu reducție de căpșune Escalop de vițel cu reducție de căpșune](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/12a23eab-deaa-4b9b-a5ea-bb35b6bc584b/Derivates/0da752f5-b5eb-4806-9337-6c59d1aadbf0.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150
g căpșune, proaspăte, tăiate jumătăți (vezi recomandări)
nebo 150 g căpșune, congelate - 20 g zahăr brun
- 20 g unt, tăiat bucăți, plus 3 linguri pentru prăjit
- 8 bucăți escalop de vițel (aprox. 3 mm grosime)
- făină, pentru îmbrăcat escalopul
- 30 g oțet balsamic
- 1 - 2 prize sare
- 1 - 2 prize piper negru măcinat
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 888 kJ / 212 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 207 mg
Alternativní recepty
Splash cu lemon grass și litchi
Žádné hodnocení
Plăcintă cu vită și găluște de mălai
1 Std. 30 Min
Supă de dovleac
Žádné hodnocení
Obraji de porc sous-vide în vin roșu
Žádné hodnocení
Blanquette de vițel
1 Std. 30 Min
Manhattan
Žádné hodnocení
Spată rulată de miel, la cuptor
2 Std. 30 Min
Chifteluțe cu orez perlat
Žádné hodnocení
Mușchiuleț de porc cu sos de vin roșu și legume
45min
Cod cu unt și citrice
50 min
Gyros cu tzatziki
15 min
Sarmale cu păsat, cu sos de ciuperci
1h 40min