Escalop de vițel cu reducție de căpșune

Escalop de vițel cu reducție de căpșune

5.0 1 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
8 porții

Suroviny

  • căpșune proaspăte, tăiate jumătăți (vezi recomandări)
    150 g
    150 g căpșune, congelate
  • zahăr brun
    20 g
  • unt tăiat bucăți, plus 3 linguri pentru prăjit
    20 g
  • escalop de vițel (aprox. 3 mm grosime)
    8 bucăți
  • făină pentru îmbrăcat escalopul
  • oțet balsamic
    30 g
  • sare
    1 - 2 prize
  • piper negru măcinat
    1 - 2 prize

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porție

Sodík 207 mg
Protein 27 g
Kalorie 888 kJ / 212 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...