Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150
g căpșune, proaspăte, tăiate jumătăți (vezi recomandări)
nebo 150 g căpșune, congelate - 20 g zahăr brun
- 20 g unt, tăiat bucăți, plus 3 linguri pentru prăjit
- 8 bucăți escalop de vițel (aprox. 3 mm grosime)
- făină, pentru îmbrăcat escalopul
- 30 g oțet balsamic
- 1 - 2 prize sare
- 1 - 2 prize piper negru măcinat
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 888 kJ / 212 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 207 mg
Alternativní recepty
Bourbon cu smochine și sirop de arțar
Žádné hodnocení
Ceai cu cardamom și gheață
Žádné hodnocení
Nuci în amestec cu rozmarin și mirodenii
Žádné hodnocení
Cotlete de porc sous-vide cu salată de mere
2 godz. 40 min
Salată cu brânză de capră și dressing de caju prăjit
25 Min
Smalec (rillettes de porc)
Žádné hodnocení
Cocktail cu cocos
Žádné hodnocení
Chili con carne
40 λεπτ.
Medalioane de vițel sous-vide
Žádné hodnocení
Salată thai cu crevete
35 Min
Pateu în crustă (Spania)
10 Std.
Tocană de curcan cu ciuperci și smântână, gătită lent
4 Std.