Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1430 g Wasser
- 5 g Zucker
- 5 g frische Hefe
- 40 g Milch
- 400 g Mehl
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- 10 g Salz
- 1 EL Essig
- 30 g Zitronensaft
- grobes Salz zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min
Dinkel-Tomaten-Focaccia
1h 40min
Wildschwein Bolognese
35min
Antipasti-Calzoni
1 Std. 20 Min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2 godz. 40 min
Baguettes d' Épi
17h
Tomaten-Focaccia
2 godz. 10 min
Fladenbrot
2h
Luftige Brötchen
2h
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20min
Speck-Röstzwiebel-Knoten
1u.
Pizzabrötchen mit Basilikumbutter
4h 30min