
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 3 g frische Hefe
- 1400 g Wasser
- 100 g Vollkorn-Weizenmehl
- 150 g Weizenmehl Type 550
- 30 g Zitronensaft
Pizzateig
- 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 10 g Salz
- 15 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 393 kcal / 1644 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 75 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 646 mg
Alternativní recepty
Zimtschnecken-Flammkuchen
1hod. 45min
Nussbuchteln aus dem Varoma®
1hod.
Rum-Rosinen-Pfannkuchen
1hod. 30min
Mini-Zitronen-Gugelhupfe mit Rosmarin-Frosting
1hod. 25min
Amarettini-Parfait
5hod. 50min
Mediterranes Pane Bianco
2hod.
Pommes Frites Montreal Style
1hod.
Dattel-Nuss-Konfekt und Mango-Espuma mit exotischen Früchten
2hod.
Italienische Ciabattas
4hod. 30min
Himbeer-Minz-Eis
5min
Erdbeer-Vanille-Sorbet
10min
Orient-Fladenbrote
1hod.