Römische Pizza Bianco
TM6

Römische Pizza Bianco

4.1 (10 hodnocení)

Suroviny

Poolish

  • 3 g frische Hefe
  • 1400 g Wasser
  • 100 g Vollkorn-Weizenmehl
  • 150 g Weizenmehl Type 550
  • 30 g Zitronensaft

Pizzateig

  • 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
  • 10 g Salz
  • 15 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
  • 30 g Zitronensaft

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1644 kJ / 393 kcal
Protein
13 g
Sacharidy
75 g
Tuk
2 g
Nasycený tuk
1 g
Vláknina
3.9 g
Sodík
646 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty