Römische Pizza Bianco

Römische Pizza Bianco

4.1 10 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 6hod. 30min.
6 Portionen

Suroviny

Poolish
  • frische Hefe
    3 g
  • Wasser
    1400 g
  • Vollkorn-Weizenmehl
    100 g
  • Weizenmehl Type 550
    150 g
  • Zitronensaft
    30 g
Pizzateig
  • Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
    400 g
  • Salz
    10 g
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    15 g
  • Zitronensaft
    30 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 646 mg
Protein 13 g
Kalorie 1644 kJ / 393 kcal
Tuk 2 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 75 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...