Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Öl
- 600 g Rinderschulter, in Stücken (3 cm)
- 170 g rote Zwiebeln, in Spalten
- 150 g Möhren, in Scheiben (1-2 cm)
- 70 g Staudensellerie, in Scheiben (0,5-1 cm)
- 80 g rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- ¾ - 1 TL Paprika rosenscharf
- 600 g Wasser
- 30 g Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 4 Pimentkörner
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- ½ - 1 TL Zucker
- ¼ - ¾ TL Pfeffer
- ½ TL Salz
- 250 g Gnocchi
- Petersilie, gehackt, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2211 kJ / 528 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1138 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprika-Puten-Gulasch
2h
Linsen-Apfel-Eintopf mit Schweinefleisch
55min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Chili-Sahne-Hähnchen
45 min
Asia-Nudeln mit Rindfleisch und Brokkoli
1h
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1h
Schweinerippchen süß-sauer mit Reis
2 godz. 25 min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 10min
Mediterraner Hähnchen-Eintopf
1h
Putengeschnetzeltes in Sahnesauce
45 min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4h 15min
Smoked Gulasch mit Bacon
4 Std.