
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Öl
- 600 g Rinderschulter in Stücken (3 cm)
- 170 g rote Zwiebeln in Spalten
- 150 g Möhren in Scheiben (1-2 cm)
- 70 g Staudensellerie in Scheiben (0,5-1 cm)
- 80 g rote Paprika in Stücken (2 cm)
- ¾ - 1 TL Paprika rosenscharf
- 600 g Wasser
- 30 g Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 4 Pimentkörner
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- ½ - 1 TL Zucker
- ¼ - ¾ TL Pfeffer
- ½ TL Salz
- 250 g Gnocchi
- Petersilie gehackt, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 528 kcal / 2211 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 1138 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1h
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 10min
Gyros-Eintopf
50min
Mediterrane Reispfanne mit Pute
1h
Makkaroni-Hackfleisch-Auflauf
55min
Paprika-Geschnetzeltes mit Reis
30min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Paprika-Puten-Gulasch
2h
Putengeschnetzeltes in Sahnesauce
45min
Hähnchen mit Paprikagemüse
1h
Smoked Gulasch mit Bacon
4h