
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Öl
- 100 g rote Zwiebeln halbiert, in Ringen
- 500 g Rinderfilet in Würfeln (4 cm)
- 300 g Suppengemüse in Stücken (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen
- ½ TL Pfeffer
- 2 Zweige Thymian abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 200 g Rotwein, trocken
- 230 g Wasser und mehr zum Kochen
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g Bandnudeln
- 1 EL Speisestärke
- 1 Tomate in Würfeln (1-1,5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 572 kcal / 2398 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 62 g
- Vláknina
- 7.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lammhüften mit Speckbohnen
1hod. 30min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1hod.
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1hod. 10min
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1hod. 30min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Saltimbocca mit Ofengemüse
2hod. 10min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3hod. 50min
Asia-Nudeln mit Rindfleisch und Brokkoli
1hod.
Saftgulasch vom Rind
2hod. 45min
Winzertopf
2hod. 40min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50min
Hähnchen mit Paprikagemüse
1hod.