Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Öl
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- 500 g Rinderfilet, in Würfeln (4 cm)
- 300 g Suppengemüse, in Stücken (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen
- ½ TL Pfeffer
- 2 Zweige Thymian, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 200 g Rotwein, trocken
- 230 g Wasser und mehr zum Kochen
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g Bandnudeln
- 1 EL Speisestärke
- 1 Tomate, in Würfeln (1-1,5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2398 kJ / 572 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 7.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 Std. 20 Min
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1h 30min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1 Std.
Hähnchen mit Paprikagemüse
1 Std.
Asia-Nudeln mit Rindfleisch und Brokkoli
1 Std.
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1h 30min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 min
Saftgulasch vom Rind
2 Std. 45 Min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3u. 50min
Curry-Nudeln mit gebratenem Schweinefilet
45 min
Paprika-Puten-Gulasch
2h