Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Öl
- 250 g Zwiebeln, in Spalten
- 500 g Rindergulasch, in Würfeln (3 cm), trocken getupft
- 1 geh. TL Paprika edelsüß
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 geh. TL Majoran
- 20 g Ajvar, mild
- 2 Lorbeerblätter
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Kartoffeln, festkochend
- 250 g braune Champignons
- Petersilie, zerzupft, zum Garnieren
- 4 EL Schmand
- Bauernbrot zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1527 kJ / 365 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 859 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rauchige Paella mit Schweinebäckchen
1h 10min
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1h 20 phút
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 20 phút
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 Min
Geflügel-Ragout von der Keule
1h
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4 Std. 20 Min
Fünf-Gewürze-Reis mit Schweinefleisch
50 Min
Spätzlesuppe
3h 45min
Bunter Zwiebel-Topf
1h
Bauerntopf zum Schlemmen
45min
Schweine-Krustenbraten mit Senfsauce
4 Std.
Kartoffel-Hühner-Frikassee mit Spätzle
30 Min