Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Öl
- 1 Zwiebel, geachtelt
- 400 g Putenschnitzel, in Streifen (ca. 1 x 3 cm)
- 250 g Champignons, halbiert oder geviertelt
-
180
g orange Paprika, in Würfeln (2 cm)
nebo 180 g gelbe Paprika, in Würfeln (2 cm) - 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 150 g Wasser und mehr zum Kochen
-
½
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 200 g Sahne
- 15 g Speisestärke
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- ½ TL Pfeffer
- 2 TL Senf
- 500 g Spätzle, frisch, aus dem Kühlregal
- 1 Dose Mandarinen (Abtropfgew. 175 g), abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2683 kJ / 641 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 508 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Putenbrust mit Honig-Senf-Marinade
30min
Putenfilet mit Pfirsich-Chilisauce
45min
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1 godz. 30 min
Hackbällchen in Apfel-Paprika-Sauce
50min
Hähnchen provençale mit Reis und Pfirsichen
1 Std.
Schweinefilet mit Apfel-Kürbis-Sauce
30min
Menü: Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln; Zwetschkenknödel zum Löffeln
1h 50min
Putenschnitzel mit Mandel-Aprikosen-Kruste und Kartoffeln
1 Std.
Hähnchen mit Früchten im gelben Meer
1 Std.
Schlemmertopf
40min
Birnen-Kartoffelstampf mit Kräuter-Frikadellen
40min
Mediterrane Reispfanne mit Pute
1 Std.