Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 200 g água
- 50 g azeite
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 100 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 40 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 200 g polpa de tomate
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 500 g carne picada
- Orégãos q.b. p/ polvilhar
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2098.4 kJ / 501.5 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 27.7 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 752.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão com chouriço e queijo
1h 30min
Piza na grelha
1h 25min
Piza de tomate e mozarela com pesto
1h 10min
Mini pizas
1h 30min
Lasanha
1h 10min
Vianinhas recheadas
50min
Piza de alheira, espinafres e ovos de codorniz
1h 25min
Piza de Nápoles
50min
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55min
Piza 4 estações
1 godz.
Piza a metro
1h 10min
Piza de atum
1h 30min