
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g salsa
- 250 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 100 g azeite
- 70 g polpa tomate
- 400 g bacalhau demolhado e desfiado
- 1 folha de louro
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- ½ c. chá de piripíri
- 1000 g leite
- 120 g farinha
- 50 g manteiga
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 322 kcal / 0 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalhau com espinafres e cenoura e Creme de curgete e cenoura
1 godz.
Bacalhau espiritual
50 min
Bacalhau de Natal
1 godz. 15 min
Bacalhau da consoada gratinado
1 godz. 15 min
Bacalhau no pão gratinado
1 godz.
Soufflé de atum
1 godz. 15 min
Fofo de peixe
1 godz. 10 min
Rolo de pescada e salmão
1 godz. 15 min
Peixe escondido da horta
1 godz. 20 min
Gratinado de peixe
1 godz. 10 min
Pudim de bacalhau
2 godz.
Lasanha
1 godz. 10 min