Kompatibilní verze
Frango à provençal com batatas e pudim de chocolate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pudim
- 1 ovo
- 120 g leite
- 100 g leite condensado de chocolate
Frango
- 30 g azeite
- 300 g coxas de frango s/ pele e s/ ossos, cortadas em cubos
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 250 g tomate cortado em pedaços
- 70 g vinho do Porto
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3721 kJ / 889.4 kcal
- Protein
- 38.1 g
- Sacharidy
- 66.6 g
- Tuk
- 48.9 g
- Nasycený tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 342.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango à espanhola com arroz de azeitonas
35 Min
Frango à francesa
35 Min
Fettuccine com frango e ervilhas
40 Min
Frango satay com arroz jasmin
1h 55min
Frango cremoso com feijão-verde e cuscuz
25 Min
Cebolada de porco com batata e curgete assadas
1 godz. 15 min
Frango com vinho e molho de romã
1 godz.
Lombinhos de porco com tomate e manjericão e arroz de limão
1 godz.
Frango com cerveja
40 Min
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50 min
Vitela à americana
1 Std. 20 Min
Frango guisado com cogumelos
30 min