Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Almôndegas
- 20 g sobras de pão
- 50 g cebola
- 1 ovo
- 450 g atum em lata escorrido
- 1 pitada de sal
- 1 c. chá de orégãos
- 1 pitada de pimenta
- Azeite q.b.
Molho e arroz
- 100 g cebola
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 400 g tomate cortado em pedaços
- 30 g vinho branco
- 600 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 350 g arroz agulha
- Coentros picados q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2844.9 kJ / 680 kcal
- Protein
- 42.4 g
- Sacharidy
- 80.6 g
- Tuk
- 18.8 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 1436.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almôndegas de noz
50min
Pescada com batatas ao vapor
40min
Penne com atum e feijão-verde no forno
50min
Almôndegas com molho de tomate
40min
Papelote de salmão com noodles e creme de alho-francês
40min
Rolos de peru com recheio de queijo e arroz
1u.
Arroz de atum com coentros
40min
Almôndegas de frango e salsichas frescas com fettuccini
1 Std. 15 Min
Creme de tomate e Filetes de pescada com batatinhas
50min
Almôndegas de peru
40min
Carne picada
5min
Empadão de arroz com cogumelos e frango
1u.