Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Almôndegas
- 20 g sobras de pão
- 50 g cebola
- 1 ovo
- 450 g atum em lata escorrido
- 1 pitada de sal
- 1 c. chá de orégãos
- 1 pitada de pimenta
- Azeite q.b.
Molho e arroz
- 100 g cebola
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 400 g tomate cortado em pedaços
- 30 g vinho branco
- 600 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 350 g arroz agulha
- Coentros picados q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2844.9 kJ / 680 kcal
- Protein
- 42.4 g
- Sacharidy
- 80.6 g
- Tuk
- 18.8 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 1436.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadão de atum
1 Std. 10 Min
Tortilha de atum no forno
1h 30min
Salada de arroz e atum
1h
Empadão de feijão-branco com atum
40min
Penne com atum
30min
Arroz de atum com coentros
40min
Almôndegas com molho de tomate
40min
Lasanha de fiambre
55min
Hambúrgueres de arroz
40min
Peitos de frango pizzaiola
50min
Lasanha de atum
1h
Empadão de arroz com cogumelos e frango
1h