Onigiri

Onigiri

4.1 10 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

Cottura riso
  • 300 g di riso bianco glutinoso (giapponese)
  • 580 g di acqua
  • ½ - 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
  • ½ - 1 ½ cucchiaini di sale
Onigiri
  • 150 g di prugne giapponesi (umeboshi), a pezzetti
    150 g di filetti di salmone fresco, cotto, a tocchetti
  • 5 fogli di alga kombu tagliata a strisce (2x5 cm)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 507.3 mg
Protein 7.3 g
Kalorie 1204.5 kJ / 287.8 kcal
Tuk 3.6 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 0.4 g
Sacharidy 60.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...