Onigiri

Onigiri

4.0 9 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

Cottura riso
  • di riso bianco glutinoso (giapponese)
    300 g
  • di acqua
    580 g
  • di olio extravergine di oliva
    ½ - 1 cucchiaio
  • di sale
    ½ - 1 ½ cucchiaini
Onigiri
  • di prugne giapponesi (umeboshi), a pezzetti
    150 g
    150 g di filetti di salmone fresco, cotto, a tocchetti
  • di alga kombu tagliata a strisce (2x5 cm)
    5 fogli

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 287.8 kcal / 1204.5 kJ
Protein 7.3 g
Tuk 3.6 g
Sacharidy 60.4 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 0.4 g
Sodík 507.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...