Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cottura riso
- 300 g di riso bianco glutinoso (giapponese)
- 580 g di acqua
- ½ - 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- ½ - 1 ½ cucchiaini di sale
Onigiri
-
150
g di prugne giapponesi (umeboshi), a pezzetti
nebo 150 g di filetti di salmone fresco cotto, a tocchetti - 5 fogli di alga kombu, tagliata a strisce (2x5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1204.5 kJ / 287.8 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 60.4 g
- Tuk
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 507.3 mg
Alternativní recepty
Gyoza
1 Std.
Baozi di maiale al vapore
2 Std. 10 Min
Ramen coreano con tofu
50 min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2h
Ramen giapponese (TM6)
5h
Baozi brasati
1h 30min
Churros
40 min
Chicken Ramen
14 Std. 40 Min
Ramen
14 Std. 30 Min
Kimbap vegetariano
1h 30min
Riso basmati con bocconcini di vitello speziati
30 min
Pollo katsu con curry e riso
1u. 40min