Onigiri
TM6

Onigiri

4.3 (7 hodnocení)

Suroviny

Cottura riso

  • 300 g di riso bianco glutinoso (giapponese)
  • 580 g di acqua
  • ½ - 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • ½ - 1 ½ cucchiaini di sale

Onigiri

  • 150 g di prugne giapponesi (umeboshi), a pezzetti
    nebo 150 g di filetti di salmone fresco cotto, a tocchetti
  • 5 fogli di alga kombu, tagliata a strisce (2x5 cm)

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1204.5 kJ / 287.8 kcal
Protein
7.3 g
Sacharidy
60.4 g
Tuk
3.6 g
Nasycený tuk
0.4 g
Vláknina
0.8 g
Sodík
507.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty