Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cottura riso
- 300 g di riso bianco glutinoso (giapponese)
- 580 g di acqua
- ½ - 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- ½ - 1 ½ cucchiaini di sale
Onigiri
-
150
g di prugne giapponesi (umeboshi), a pezzetti
nebo 150 g di filetti di salmone fresco cotto, a tocchetti - 5 fogli di alga kombu, tagliata a strisce (2x5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1204.5 kJ / 287.8 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 60.4 g
- Tuk
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 507.3 mg
Alternativní recepty
Salsa agrodolce cinese
15min
Udon alla carbonara di miso
25 min
Ramen giapponese (TM6)
5u.
Biryani di verdure
50min
Crema di nocciole e cioccolato
15min
Ravioli al vapore
45 min
Mini donuts
4u.
Ramen giapponese
1 Std. 40 Min
Pollo karaage con salsa di soia aromatizzata
30 min
Ravioli cinesi
1 godz.
Manzo teriyaki con riso
1h 50min
Dorayaki con crema di fagioli azuki
13 Std.