Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di olio di oliva
- 1 zucchina, a cubetti (1 cm)
- 1 gambo di sedano, a fette (5 mm)
- 1 peperone giallo, a cubetti (1,5 cm)
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 30 g di uvetta
- 50 g oliva verde, denocciolata, tagliate a metà in senso trasversale
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 1 melanzana (ca. 350 g), a cubetti (1,5 cm)
- 30 g di pinoli
- 20 g di aceto di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- 10 g di zucchero greggio (o di canna)
- 3 gambi di basilico, fresco, le foglioline lavate e asciugate, tagliati a striscioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 432 kJ / 103 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Gelato alla frutta
5 Min
Confettura di albicocche
Žádné hodnocení
Stufato con patate e champignon
1h
Spezzatino di manzo con patate
1u. 10min
Gnocchi di patate
1h 15min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1u. 30min
Trote con riso alle verdure
45min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Insalata di riso
40min
Insalata di finocchi con parmigiano (TM6)
10 Min
Purè di patate nature
55min
Pane a torciglione veloce
40min