Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di olio di oliva
- 1 zucchina, a cubetti (1 cm)
- 1 gambo di sedano, a fette (5 mm)
- 1 peperone giallo, a cubetti (1,5 cm)
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 30 g di uvetta
- 50 g oliva verde, denocciolata, tagliate a metà in senso trasversale
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 1 melanzana (ca. 350 g), a cubetti (1,5 cm)
- 30 g di pinoli
- 20 g di aceto di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- 10 g di zucchero greggio (o di canna)
- 3 gambi di basilico, fresco, le foglioline lavate e asciugate, tagliati a striscioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 432 kJ / 103 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Zuppa di lenticchie e fagioli
40 Min
Gnocchi di patate
1 godz. 15 min
Rösti di verdure con crema ai funghi (TM6)
1 godz. 15 min
Crema spalmabile alle melanzane
20 min
Manzo alla borgognona
2 godz.
Marmellata di prugne per la dispensa
55 min
Riso Casimiro (8 porzioni)
1 godz.
Insalata di riso
40 Min
Besciamella
15 min
Pappardelle rucola e ricotta
1 godz.
Salmone all'arancia con couscous di broccoli
25 Min
Purè di patate nature
55 min