Kompatibilní verze
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brioche
- 6 ½ oz bread flour, plus extra to dust
- 2 large eggs
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 oz sugar
- 1 ½ tsp glucose (see Tip)
- 1 tsp dried instant yeast
- ½ oz whole milk
- ½ tsp salt
- 3 oz unsalted butter, diced, chilled, plus extra to grease
- 1 egg yolk, from a large egg, whisked
Fondue
-
3
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
nebo 3 oz milk chocolate 40%, high quality chunks or chips -
1
oz Valrhona chocolate, Manjari 64% dark chocolate (see Tip)
nebo 1 oz dark chocolate 64%, high quality chunks or pieces - 4 oz heavy whipping cream
- 2 oz passion fruit purée
-
1
oz liqueur, apricot
nebo 1 oz apricot nectar - tropical fruit, to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1787 kJ / 427 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 184 mg
Alternativní recepty
Acai Smoothie Bowl
15min
Basil Pesto
10 Min
Chocolate Pecan Pie
1h 55min
Acaí Nice Cream
10 Min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15 Std. 35 Min
Cashew Coconut Milk
10 Min
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12h 20min
Strawberry Shrub
10 Min
Spicy Hot Chocolate with Almond Milk
15min
Peach Melba Foam Trifles
40 λεπτ.
Chocolate Covered Strawberries and Hot Cocoa for Two
40 λεπτ.
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1ωρ. 50 λεπτ.