Kompatibilní verze
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brioche
- 6 ½ oz bread flour, plus extra to dust
- 2 large eggs
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 oz sugar
- 1 ½ tsp glucose (see Tip)
- 1 tsp dried instant yeast
- ½ oz whole milk
- ½ tsp salt
- 3 oz unsalted butter, diced, chilled, plus extra to grease
- 1 egg yolk, from a large egg, whisked
Fondue
-
3
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
nebo 3 oz milk chocolate 40%, high quality chunks or chips -
1
oz Valrhona chocolate, Manjari 64% dark chocolate (see Tip)
nebo 1 oz dark chocolate 64%, high quality chunks or pieces - 4 oz heavy whipping cream
- 2 oz passion fruit purée
-
1
oz liqueur, apricot
nebo 1 oz apricot nectar - tropical fruit, to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1787 kJ / 427 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 184 mg
Alternativní recepty
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45 min
Pisco Sour
10min
Raspberry Vinaigrette
10min
Cochinita Pibil
4 godz.
Fish Ceviche
3h 25 min
Shrimp Aguachile
15min
Pisco Sour
10min
Japanese Cheesecake (Anna) Metric
6h 15 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40 min
French Macarons with Blueberry Jam
1h 30min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45 min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3h