![Pain d'Epi Pain d'Epi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/72f7b10e-e563-4637-932c-a436deceb430/Derivates/e2bb6b82-d349-430c-924d-d3f42eab2ad9.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g strong white bread flour, plus extra for dusting
-
1
tsp dried instant yeast
nebo 10 g fresh yeast, crumbled - 50 g rye starter (see tip)
- 300 g water, plus extra for baking
- 1 tsp fine sea salt
- sunflower oil, for greasing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 627 kJ / 148 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Sodík
- 160 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Rustic Bread
2 godz.
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Sourdough Baguettes
15 Std.
Mini Fougasse
5sa
Butter with Sun-dried Tomatoes, Basil and Parmesan
10min
Milk Bread
2 godz. 20 min
Pitta Bread
2 godz.
Baguettes
3h 45min
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120h 5min
Sourdough-style Loaf
122hod. 45min
Ciabattine
3h 30min