Zařízení & příslušenství
Pain d'Epi
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 40min.
12 portions
Suroviny
-
strong white bread flour plus extra for dusting450 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
rye starter (see tip)50 g
-
water plus extra for baking300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sunflower oil for greasing
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
160 mg
Protein
5 g
Kalorie
627 kJ /
148 kcal
Tuk
1 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sacharidy
28 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Savoury
58 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Rustic Bread
2hod.
Onion Tarte Flambée (TM6)
1hod.
Ciabattine
3hod. 30min.
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1hod. 55min.
Fresh Pasta Dough
1hod.
Baguettes
3hod. 45min.
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2hod. 30min.
Rye Bread Rolls
4hod.
Crusty Spelt Bread
2hod. 20min.
Sourdough-style Loaf
122hod. 45min.
Rye and Walnut Bread
1hod. 25min.
Pecan and Cranberry Rye Bread
3hod.