Pain d'Epi
TM6 TM5

Pain d'Epi

5.0 (16 hodnocení)

Suroviny

  • 450 g strong white bread flour, plus extra for dusting
  • 1 tsp dried instant yeast
    nebo 10 g fresh yeast, crumbled
  • 50 g rye starter (see tip)
  • 300 g water, plus extra for baking
  • 1 tsp fine sea salt
  • sunflower oil, for greasing

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
627 kJ / 148 kcal
Protein
5 g
Sacharidy
28 g
Tuk
1 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sodík
160 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty