
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g strong white bread flour plus extra for dusting
-
1
tsp dried instant yeast
nebo 10 g fresh yeast crumbled - 50 g rye starter (see tip)
- 300 g water plus extra for baking
- 1 tsp fine sea salt
- sunflower oil for greasing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 148 kcal / 627 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 28 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Sodík
- 160 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bagels
1hod. 20min
Sourdough Ciabatta
9hod. 25min
Rustic Sourdough Bread
28hod. 10min
Liquid Yoghurt in Mixing Bowl
12hod.
Sourdough Bread
23hod.
Baguettes
3hod. 45min
Sourdough Baguettes
15hod.
Sumac and Quinoa Lavosh
2hod.
Sourdough Rye
51hod. 10min
Mini Everything Bagels
1hod. 20min
Sourdough Bread with Olives
5hod. 20min
Sourdough-style Loaf
122hod. 45min