Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g strong white bread flour, plus extra for dusting
-
1
tsp dried instant yeast
nebo 10 g fresh yeast, crumbled - 50 g rye starter (see tip)
- 300 g water, plus extra for baking
- 1 tsp fine sea salt
- sunflower oil, for greasing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 627 kJ / 148 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Sodík
- 160 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sourdough Baguettes
15h
Assorted Chocolate Truffles
2 Std. 50 Min
Sourdough-style Loaf
122h 45 min
Baguettes
3 Std. 45 Min
Sourdough Ciabatta
9h 25min
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Scandinavian Rye Bread
27 Std.
Ciabattine
3 godz. 30 min
Pecan and Cranberry Rye Bread
3 Std.
Sourdough Bread
23 godz.
Venezia Bread
11h
Apple Wheat Starter
72hod. 20min